Dit is onze werkwijze

In 5 stappen helpen we je aan de financieringsoplossing die bij jou en je bedrijf past. Dat doen we op een persoonlijke, analytische en kritische manier. We merken dat onze aanpak werkt. Wil jij dat ook ervaren? Maak een afspraak met ons.

Stap 1 - We maken kennis

Om zoiets groots als een complete financiering te verzorgen, moeten we eerst kijken of we dezelfde taal spreken. We maken een afspraak met je waarin wij in een persoonlijk gesprek je ambities en financieringsbehoefte bespreken en inventariseren. Wij geloven in persoonlijk contact, dus deze afspraak is altijd face-to-face.

Stap 2 - Is het haalbaar?

In deze stap analyseren wij je bedrijfsinformatie en kijken met een kritische bankiersblik naar je onderneming. Wij kunnen je vervolgens al binnen 12 uur aangeven of jouw specifieke financieringsbehoefte haalbaar is én wat de vervolgstappen zijn.

Stap 3 - Financieringsaanvraag samenstellen

Als we tot de conclusie gekomen zijn dat je financieringsbehoefte haalbaar is, stellen wij de financieringsaanvraag samen waarin wij de ondernemer en de onderneming presenteren. Daarin lichten wij de jaarcijfers toe en wordt de financieringsbehoefte tot in de juiste details beschreven. Natuurlijk houden wij rekening met specifieke wensen. In overleg met jou sturen wij de aanvraag naar verschillende banken en geldschieters om een indicatieve kredietovereenkomst (offerte) te krijgen.

Stap 4 - De beste deal kiezen

Vergelijken is leuk. Zeker als je dat flink voordeel op kan leveren. Als wij alle indicatieve kredietovereenkomsten binnen hebben gekregen, leggen we ze naast elkaar en kiezen samen met jou de beste deal. Hierbij houden we rekening met het tarief, de voorwaarden en de zekerheden die jou worden aangeboden. Uiteindelijk zullen we in overleg met jou tot een definitieve keuze komen van de geldverstrekker.

Stap 5 - De nodige nazorg

Hierin begeleiden wij je bij het vestigen van de zekerheden, uitbetalingsvoorwaarden en de uiteindelijke administratieve afhandeling. Omdat een financieringsaanvraag een momentopname is, zullen wij minimaal 1 keer per jaar de tijd nemen om de actuele jaarcijfers en dergelijke te bespreken en waar nodig de financiële instelling hierover informeren.

Wij werken in jouw voordeel!
Afspreken