Bedrijfsfinanciering nodig?
NEEM CONTACT OP

Pascal Hofstra is de juiste verbinding tussen de ondernemer en geldverstrekkers. Hij is oprecht, reëel, en spreekt de taal van de ondernemer. Creativiteit, snel schakelen en helderheid voor de financieringsaanvraag is noodzakelijk en dat beheerst Pascal.

 

In zijn tijd bij de ABN AMRO heeft ons kantoor(en daarbij een aantal klanten) een meer dan goede relatie met Pascal opgebouwd. Nu Pascal meer bewegingsruimte heeft als onafhankelijk specialist, kan het niet anders dat ons kantoor hier in de toekomst nog betere ondersteuning van kan verwachten. 

 


Henk
Directeur
Kenter Accountants
www.accountantvast.nl

Zeer aan te bevelen. Super actieve partij. Prettig persoonlijk contact.


Joost
Eigenaar
Metselaar Auto’s
www.metselaarautos.nl

 

 

Pascal Hofstra van DEBT Finance een professional die meedenkt en die oplossingen zoekt en vindt. Denken in mogelijkheden in plaats van problemen!


Arian
Directie
Boekhoudburo Westfriesland
www.bwf.nl

 

 

Zeer tevreden, helder, creatief, snel schakelen, no nonsense gewoon zoal het hoort! Duidelijke taal. Bedankt Pascal voor je heldere adviezen.

 


Lou
Directeur
Motown Bikestore
www.motownbikestore.nl

Wij hebben zeer goede ervaringen met DEBT Finance en hebben Pascal Hofstra die wij al vanaf het begin van de start van ons bedrijf kennen altijd ervaren als een zeer prettige sparringspartner. Als er iets geregeld moet worden zet hij zich voor de volle honderd procent in om dit voor elkaar te maken! 


Menno
DGA
Leoprinting
www.leoprinting.com.

Prima partij om mee samen te werken voor zowel de MKB ondernemer als Bankier.


Ron
Adviseuren MKB Banking
ABNAMRO
www.abnamro.nl

 

 

Heel erg fijn dat de bedrijfsfinanciering zo snel geregeld kon worden. Alles is duidelijk uitgelegd en we zijn heel fijn geholpen!


Tanja
Directeur
Dias Express BV

Super goed persoonlijk geholpen door Pascal Hofstra bij een financieringsaanvraag. Ik kan DEBT Finance iedereen aanbevelen. 


Yvonne
Eigenaresse
Tuincentrum Schoutenbos
www.tuincentrumschoutenbos.nl

Pascal heeft ons prima geholpen bij een financieringsaanvraag!


Rene
Eigenaar
Schoonmaakbedrijf RA le Belle

 

 

Ik ben zeer tevreden met Pascal zijn persoonlijk hulp. Waarbij mijn situatie bij andere banken uitzichtloos leek, omdat ik zelf de connecties niet had bleek dit bij Pascal wel direct mogelijk! Door zijn hulp hierbij en de financiering die ik hierdoor heb gekregen, heeft mijn bedrijf zich mooi kunnen ontwikkelen. Een ontwikkeling die anders niet op korte termijn mogelijk was.


Daniel
Teamleider
Your Specialist
www.wijzijnuwspecialist.nl

Pascal van DEBT Finance heeft een financiering geregeld voor mijn bedrijfspand. Pascal is ook een echte Noord-Hollander, dus we hadden meteen een klik. 'Wij' Noord-Hollanders houden van duidelijkheid en het eerlijke verhaal. Dat krijgt je dus ook. Ik ben erg tevreden en zal in de toekomst zeker nog een keer in zee gaan met Pascal en DEBT Finance!


Jet
Directeur
Catch Legal BV
www.catchlegal.nl

 

 

Snel antwoord, duidelijk, prettige samenwerking, vertrouwd.


Gery
Eigenaar
Ijssalon de Mient
www.ijssalondemient.nl

 

 

Wij zijn zeer goed geholpen door Pascal Hofstra met de aanschaf van ons bedrijfspand. Tijdens ons eerste gesprek bleek al dat Pascal zeer goed was voorbereid. In no time was de financiering rond en konden we het pand aanschaffen!


Marco
Eigenaar
Soundrent

 

 

Dit jaar heeft DEBT Finance mijn droom doen uitkomen! Wat door anderen voor onmogelijk werd geacht heeft Pascal Hofstra waargemaakt. Hij heeft mij beloofd dat hij de financiering ging regelen en heeft zijn beloftes waargemaakt en dat ook nog met een laag rentepercentage. Komend jaar wordt mijn nieuwe bedrijfspand opgeleverd !!!!


Rene
Eigenaar
Oudshoorn Automobielen
www.oudshoornautomobielen.nl

 

 

Via een bijeenkomst ben ik in contact gekomen met Pascal Hofstra. Fijne communicatie, snelle reactie en ook na werk uren kun je met hem appen of bellen. Kortom erg fijn als je toch nog met een vraag zit. Absolute aanrader!


Quido
Eigenaar
UGX Racesimulators
www.ugx-shop.com

Pascal is een expert in zijn vakgebied en haalt het onderste uit de kan bij de diverse banken. Zijn diensten hebben onze verwachtingen overtroffen waarmee hij zijn waarde bewijst. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten en raad hem ook aan voor iedere andere ondernemer.


Jos Moes
Managing Director
MooseNL Digital Agency
www.moosenl.nl

Zeer fijn contact gehad met Pascal Hofstra. Tevens is alles door Pascal geregeld voor ons bedrijf! Zeker aan te raden. Heel erg bedankt!


Jolanda Maurix
Directeur
JOXAL Interieur
www.joxalinterieur.nl

Heb Pascal Hofstra leren kennen als een energieke, kundige ondernemer die weet waar hij het over heeft. Mijn relaties die uiteindelijk via hem een zakelijke hypotheek hebben afgesloten zijn ook zeer enthousiast. Uiteindelijk voor iedereen een win win plus situatie !


Rene Dijkstra
Eigenaar
Rene Dijkstra Bedrijfsmakelaardij
www.renedijkstra.nl

 

 

Top service! Binnen no-time was de financiering geregeld.


Emre
Directeur
DSK Logistics
www.dsklogistics.nl

 

 

Pascal van DEBT Finance heeft mij fantastisch geholpen bij het vinden van een goed bedrijfskrediet. Door zijn goede kennis van zaken heeft hij voor mij een hele scherpe rente kunnen regelen!


Mark Uijl
Eigenaar
Stukadoorsbedrijf Mark Uijl

 

Zeer goede en snelle service!


Rick Schneiders

Wij zijn meer dan tevreden over de service, dienstverlening en resultaatgerichtheid van Pascal Hofstra. Hierom kan ik hem van harte aanbevelen!


Suzy Mehlilal
Directeur
Zusters Verzorgen Thuis
www.zustersverzorgenthuis.nl

Tien jaar geleden is Pascal Hofstra mijn relatiemanager geworden tijdens zijn werkzaamheden voor de ABN AMRO. In deze periode heeft Pascal zich altijd voor de volle 100% ingezet om mijn zaken naar volle tevredenheid te behartigen. Pascal onderscheid zich in empatisch vermogen en het zoeken naar oplossingen door met zijn klanten mee te denken. Nu Pascal weg is als mijn relatiemanager bij ABN AMRO bel ik hem nog regelmatig om mij te voorzien van zijn financiële adviezen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!


Richard
Directeur Automobielbedrijf Bot
www.autobedrijf-bot.nl

Al jaren zijn wij heel blij met de kennis en expertise van Pascal Hofstra, hij is mede verantwoordelijk voor ons succes met Restaurant Van Speijk. Zijn adviezen waren voor ons van grote waarde, TOP!

 


Arnoud
Directeur Restaurant van Speijk
www.restaurantvanspeijk.nl

Ik heb Pascal Hofstra leren kennen als een zeer kundig en prettig relatie. In zijn tijd als account manager voor mij bij ABN-AMRO hebben we zeer prettig samengewerkt. Het belang van de klant staat bij Pascal altijd voorop zonder de belangen van anderen uit het oog te verliezen, hij heeft mij zeer goed begeleid tijdens het aanpassen van de financiering behoefte van mijn onderneming . Tijdens de afhandeling van de derivaten transacties heb ik op zijn steun kunnen rekenen. Pascal is zeer ter zaken kundig, komt afspraken altijd na en leest zich voor een bijeenkomst altijd goed in. Buiten al deze zakelijke ervaringen heb ik Pascal ook als persoon en mens zeer kunnen waarderen. 


Paul
Directeur Holding P.C. Olieslagers Vastgoed

Ik heb de samenwerking met Pascal Hofstra van DEBT Finance als zeer positief ervaren, hij kwam snel en concreet met een aantal aanbiedingen en heeft mij hierin goed kunnen adviseren om de juiste keuze te maken die het best past bij mij en mijn onderneming. Ik kan Pascal Hofstra iedereen aanbevelen. 


Frank
Eigenaar
www.dewaerdbowling.nl

Ik ken Pascal Hofstra al sinds de prille start van ons bedrijf Kuyper & Blom en Trots Hypotheken als zakelijk relatiemanager van ABN AMRO. Pascal was ons eerste zakelijke contact waarmee direct een juiste klik ontstond en wij elkaars taal goed begrepen. De zaken welke door Pascal zijn behartigd zijn altijd correct, snel en duidelijk behandeld. In de toekomst gaan wij elkaar zeker vaker tegenkomen!

 


Bas
Makelaar Taxateur o.z.
www.kbmakelaars.nl

In 2006 ben ik als jonge ondernemer in contact gekomen met Pascal Hofstra zakelijk relatiemanager bij ABN AMRO.  Ondanks dat ik vanaf nul mijn makelaarskantoor startte heeft Pascal mij altijd het gevoel gegeven in me te geloven. Voor een ondernemer is dit gevoel van vertrouwen en waardering essentieel. Mijn bedrijf liep van meet af aan goed, maar Pascal belde (zeker in de crisistijd) regelmatig op om te vragen hoe het ging. Hij is een uitstekend sparringpartner gebleken voor diverse onderwerpen die je als ondernemer op je weg tegenkomt. Inmiddels bestaat mijn bedrijf uit 3 kantoren met 10 medewerkers en Pascal heeft hier zeker zijn steentje aan bijgedragen! Ik kan een ieder aanraden om zaken te doen met Pascal Hofstra van DEBT Finance. 

DEBT Finance betekent voor mij:

• Deskundig

• Recht door zee

• Positieve energie

 


Raymond
Directeur Warnars/Westhuis Makelaardij
www.warnarsmakelaardij.nl

 

 

DEBT Finance, de heer Pascal Hofstra heeft voor mij een prima deal gesloten ondanks mijn leeftijd. Pascal heeft mijn huidige vastgoed portefeuille geherfiancierd voor 10 jaar aflossingsvrij. Naast dat de financiering nu geheel aflossingsvrij is heeft Pascal voor de aankomende jaren een rentevoordeel kunnen realiseren van EUR 100.000,-. Ik kan iedereen Pascal aanbevelen, als zeer correct en betrouwbaar. 


Wick
Eigenaar
Alphenaar Muziek Haarlem
www.alphenaar.com